RSS

Mikroekonomija obavijesti

PrintO B A V I J E S T

Ispit iz Mikroekonomije u travanjskom roku održat će se na daljinu 21. travnja 2020. u 18,00 sati. Od pribora za ispit vam je potrebno pripremiti četiri lista papira format A4, kemijsku olovku i običnu olovku (za crtanje grafikona), računalo / mobitel, te mobitel s ugrađenim mailom, viberom i kamerom.

Svi koji namjeravaju ispit polagati trebaju ispit prijaviti i javiti se mailom doc.dr.sc. Stjepanu Srhoju, te dati točnu mail adresu najkasnije do zaključno petka 17. travnja 2020. Na vaš mail dobit ćete ispitna pitanja, jedno po jedno s ograničenim vremenom za slanje odgovora, a ukupno ispit će trajati 45 minuta kao i obično. Detaljnije o načinu polaganja ispita bit ćete obaviješteni prije polaganja ispita.

Dubrovnik, 14. travnja 2020.

Prof. dr. sc. Đuro Benić

O B A V I J E S T

Ispit na daljinu iz predmeta Mikroekonomija održat će se 21. travnja 2020. godine u 18,00 sati. Ispit će se održati na sljedeći način.

  • Pitanja za opširniji odgovor primat ćete mailom i to jedno po jedno pitanje, a za odgovor na pojedino pitanje imate na raspolaganju 10 minuta.
  • Odgovore na ispitna pitanja pišite na papiru formata A4 (potrebna su vam ukupno 4 lista papira ako stignete do kraja ispita). Na vrhu upišite ime i prezime s lijeve strane te matični broj, a s desne strane slovo (koja ste grupa).
  • Čim ispišete odgovor na pitanje ispod odgovora se potpišite, snimite (fotografirajte) odgovor i pošaljite ga doc. dr. sc. Stjepanu Srhoju viberom na broj 099 792 2293.
  • Odgovor morate snimiti i poslati u roku od dva minuta po završetku pisanja, odnosno 12 minuta od kad ste primili pitanje, a ako prije toga završite s pisanjem možete odgovor poslati i prije zadanog roka.
  • Ako odgovor ne pošaljete u zadanom roku, niste se kvalificirali za sljedeće pitanje.
  • Isto navedeno pod (5) vrijedi i za drugo i za treće pitanje, jer kao što znate tri opširna pitanja su eliminatorna.
  • Od vašeg slanja odgovora sljedeća pitanja dobijat ćete kroz 10 minuta.
  • Za 12 kratkih pitanja imate na raspolaganju 15 minuta za napisati odgovore i dva minuta za snimiti odgovor i poslati ga doc. dr. sc. Stjepanu Srhoju. Znači ispit će trajati kao i obično 45 minuta za davanje odgovora, odnosno 75 minuta s pauzama između pitanja.

Važno je da se za ispit pripremite ne samo znanjem i potrebnim priborom, već da djelujete pravovremeno kako bi barem veći dio mogućih manipulacija eliminirali. Reklamacije tipa „nisam na vrijeme dobio mail“, „mreža je bila zauzeta“ i sl. neće se uvažavati. U posebnim slučajevima postoji mogućnost polaganja ispita putem skypea po dogovoru, a zahtjev s obrazloženjem dostavite mi mailom do 12,00 sati u ponedjeljak 20. travnja 2020.

Dubrovnik, 18. travnja 2020.                             

Prof. dr. sc. Đuro Benić